З Німеччини депортували російську блогерку, яка ображала українських біженців (ФОТО, ВІДЕО)


10:3521.11.2022

Вчора з Німеччини депортували громадянку Росії Юлію Прохорову, яка ображала українських біженців та записувала свої провокації на відео. Про це повідомляє російське опозиційне видання The Insider із посиланням на свого кореспондента у Берліні.

Прохорова регулярно записувала і публікувала відео зі своїми провокаціями: то вона голосно вмикала російську музику і танцювала “Калинку” на 9 травня в Мюнхені під час проукраїнського мітингу, то бігала за українськими дівчатами, скандуючи “Росія переможе” і вигукуючи: “Дівчата! Слава Росії! Росія переможе, Росія переможе! Чий Херсон? Ага, хаха, Україна! Уже референдум проводять! Н***й вашу Україну”.

В іншому ролику пропагандистка радила росіянам, які живуть у ЄС, витрачати енергію даремно, щоб Європа платила більше грошей Росії. Відео вона назвала “Як підтримати російську армію і не потрапити до в’язниці в Європі”.

Також вона знімала відео, в якому вона в туалеті використовує офіційні листи від поліції замість туалетного паперу.

14 листопада видання Bild повідомило, що поліцейські провели обшук в орендованій їй квартирі в місті Ландсхут (Нижня Баварія). Під час обшуку поліція вилучила три смартфони і ноутбук. З’ясувалося, що Прохорова перебувала в Німеччині нелегально. Прохорова перестала виходити на зв’язок після проведених у неї вдома 14 жовтня обшуків. За повідомленнями ЗМІ, росіянка перебувала під вартою.

Як вдалося з’ясувати The Insider, Прохорова Юлія Сергіївна (у дівоцтві Чернишова) народилася 1992 року в селищі Безенчук Самарської області. Через деякий час вона переїхала до Москви. Офіційно вона працювала касиром у магазині “П’ятірочка”, також значилася в мікрофінансовій організації “Быстроденьги”. При цьому її фото публікувалися на сайті інтим-послуг із позначкою “верифіковані”.

З Німеччини депортували російську блогерку, яка ображала українських біженців (ФОТО, ВІДЕО) 1
З Німеччини депортували російську блогерку, яка ображала українських біженців (ФОТО, ВІДЕО) 3

Крім того, Прохорова брала участь у випуску програми “Давай одружимося!” під назвою “Наречена з помсти. Частина 2” від 19.05.2021. Лариса Гузєєва, шокована розмовою з Прохоровою, вимовляє в тій програмі: “Ви вибрали бути поганню, хто ж вас може засудити?”



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube