Що сказав король Чарльз ІІІ після того, як у нього кинули яйцями (ФОТО)


21:0710.11.2022

Як ми вчора повідомляли, короля Чарльза і королеву-консорт Каміллу під час візиту до Йоркширу невідомий чоловік намагався закидати яйцями. Вчора інформації про інцидент було ще мало – відомо, що у монарха не потрапила жодна з випущених “куль”.

Сьогодні стало відомо про те, як повівся нащадок Єлизавети ІІ – про це розповіли свідки.

Король Чарльз III тримався стійко і не реагував на те, що відбувається. Король продовжував тиснути руки людям, які прийшли привітати його та його дружину Каміллу.

Король Чарльз III / © Getty Images
Король Чарльз III / Фото: Getty Images

Лише ненадовго зупинившись Чарльз подивився на яйця, які летіли на землю і продовжив тиснути руку дамі в червоному капелюсі, кажучи їй: “Радий познайомитися”.

Джеремі Фріман, який вміє читати по губах, розповів Mirror, що, на його думку, сказав король одразу після інциденту. Коли Чарльз повернувся до дами у військовій формі серед натовпу, що освистує метання яєць, то сказав: “Все в порядку, давайте продовжимо”.

Король Чарльз III / © Associated Press
Король Чарльз III / Фото: Associated Press

Через кілька секунд можна побачити, як монарх повертається до офіцера охорони і запитує: “Все гаразд? І Джеремі каже, що офіцер сказав йому: “Про нього подбали”, маючи на увазі порушника порядку.

Фото чоловіка, якого поліцейські повалили на землю, також облетіли всі таблоїди. Нападником виявився активіст Повстання проти вимирання, який колись був кандидатом від Партії зелених. Звати чоловіка Патрік Телвелл.

Порушник, який закидав короля Чарльза яйцями / © Getty Images
Порушник, який закидав короля Чарльза яйцями / Фото: Getty Images

Коли його повалили на землю, він все одно продовжив викрикувати фразу: “Ця країна побудована на крові рабів”. На противагу правопорушнику публіка, яка зібралася, скандувала: “Боже, бережи короля” та “Ганьба вам”.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube