Короля Чарльза закидали яйцями (ФОТО, ВІДЕО)


22:1209.11.2022

Під час візиту до Йоркширу новоспеченого господаря британського престолу Чарльза III та його дружину обкидали яйцями. У самого монарха не потрапила жодна з випущених “куль”.

Поліція вже заарештувала нападника.

Невдалий напад на Чарльза здійснили в момент його спілкування з публікою. Проте, на щастя, жодне яйце не влучило в короля.

Насправді Його Величність навіть не зрозумів, що сталося. Чарльз коротко озирнувся, щоб побачити розбиті яйця, але на інше майже не відреагував.

Короля Чарльза та дружину Каміллу закидали привселюдно яйцями (фото)

Фото: tsn.ua

У цю ж мить четверо поліціянтів зловили та заарештували нападника. Ним виявився активіст Повстання проти вимирання, який колись був кандидатом від Партії зелених. Звати чоловіка Патрік Телвелл.

Короля Чарльза та дружину Каміллу закидали привселюдно яйцями (фото)

Патрік Телвелл (фото: tsn.ua)

Коли його повалили на землю, він все одно продовжив викрикувати фразу: “Ця країна побудована на крові рабів”. На противагу правопорушнику публіка, яка зібралася, скандувала: “Боже, бережи короля” та “Ганьба вам”.

Попри інцидент король Чарльз продовжив традиційну церемонію, під час якої офіційно вітав лорд-мера в місті Йорк. Востаннє це робила його мати, королева, у 2012 році.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube