“За*бали тут уже. Нах*й это надо вообще”? Важко окупантам на війні, навіть не на передовій (АУДІО)


11:3225.10.2022

Російський окупант, який знаходиться на Донецькому напрямку, розповів про погані умови проживання для солдатів. Так, вони змушені самостійно купувати намети, щоб не спати просто неба і сушити речі над багаттям.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

 Спочатку дружина розповіла, як мобілізували їхнього знайомого. Повістку принесли вранці і сказали бути у військкоматі 1 листопада з документами. Але того ж дня приїхали повторно та одразу ж забрали у військкомат.

Окупант пояснив своїй дружині, чому солдатам потрібні намети.

“Тому що ми живемо, бл*, просто неба, можна сказати, нах*й. Я вчора, бл*, як з ранку почав сушитися – у нас дощ весь день, бл*, – і речі всі наскрізь були, я над вогнищем сушив їх. А ми тут сидимо, сушимо над багаттям – сьогодні міномет як у*бав поряд, ми аж присіли всі, бл*. Свист у наш бік був, думали в нашу посадку *башать”, – сказав він.

“За*бали тут уже. Нах*й це треба взагалі? Що за *бань, бл*. З одного боку до нас “пух-пух”, з іншого боку ми до них “пух-пух”, і п*здецб, як довбо*би сидимо ото”, – сказав окупант.

При цьому не хоче йти на передову лінію фронту.

“Пацани приїхали, водії, кажуть, це, приїжджатимуть зі штабу і питатимуть, хто хоче на “передок” добровольцем. Не погоджуйтесь, бо, каже, це – навіть не встигають доїжджати, за 700 метром, каже, *башат мінонмети, нах*й прям точно по машині”, – сказав він.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube