В Миколаєві правоохоронці вилучили у місцевого жителя психотропів на понад 200 тисяч гривень (ФОТО)


11:5125.10.2022

Мешканець м. Миколаєва працював на одну з Інтернет-крамниць з продажу наркотичних засобів та психотропних речовин.  Він отримував «товар» поштою, та розкладав містом «мастер-клади» — великі закладки. Фігуранту вже повідомлено про підозру, а остаточну правову кваліфікацію його дій буде визначено після надходження результатів експертизи вилучених речових доказів.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Викрили наркодилера  оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Миколаївській області ДБН Нацполіції спільно з працівниками Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ та слідчими Інгульського ВП №2 Миколаївського РУП.

Встановлено, що 27-річний місцевий мешканець працював на одну з наркокрамниць. Він отримував поштою гуртові партії заборонених речовин, та розкладав по місту «мастер-клади», отримуючи тисячу гривень за кожну розкладену партію «товару».

Поліцейські затримали фігуранта по вул. 1-а лінія в м. Миколаїв. Він саме отримав чергову посилку із заборонними речовинами. Під час огляду вмісту коробки поліцейські виявили три поліетиленові  пакети зі вмістом психотропної речовини «Альфа-PVP» загальною вагою близько 600 г.

Вилучена речовина скерована на проведення експертного дослідження, а фігуранту слідчі вже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Після надходження результатів експертизи буде вирішуватися питання про додаткову кваліфікацію дій зловмисника за ст. 307 Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Окружна прокуратура  міста Миколаєва.

Як повідомляло Інше ТВ, За збут наркотиків слідчі поліції на Миколаївщині затримали жінку та повідомили їй про підозру (ФОТО) 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube