ДТЕК відвантажила 100 тис. т вугілля для підтримки державних ТЕС


22:5417.10.2022

Додаткові обсяги палива допоможуть державній генерації надійніше підготуватися до початку та проходження опалювального сезону.

Компанія ДТЕК відвантажила 100 тисяч тонн вугілля для підтримки роботи державних ТЕС у період опалювального сезону. Про це у понеділок, 17 жовтня, пише Кореспондент.

“Забезпечення паливом власних ТЕС залишається пріоритетом, але ДТЕК Енерго також знаходить можливість підтримувати і державні теплоелектростанції. На сьогодні для потреб державних ТЕС відвантажено майже 100 тисяч тонн вугілля. Додаткові обсяги палива допоможуть державній генерації надійніше підготуватися до початку та проходження опалювального сезону,” – йдеться у повідомленні.

У компанії додали, що, незважаючи на російський ракетний терор, енергетики роблять все можливе для забезпечення стабільної роботи енергосистеми.

“До якого б терору не вдавалися російські війська, українські енергетики, шахтарі та машинобудівники зроблять усе, щоб разом утримати енергетичний фронт та забезпечити українців світлом та теплом”, – наголосили у ДТЕК.

Читайте: Уряд України попри заборону дозволив експорт 100 тис. тонн вугілля до Польщі



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube