“Українська книжкова поличка” з’явилася у бібліотеці у Варшаві


14:2305.10.2022

За сприяння посольства України в Польщі та за участі Першої леді України Олени Зеленської відбулося відкриття «Української книжкової полички» у Головній бібліотеці Мазовецького воєводства у Варшаві. Про це повідомляє сайт Клубу українських жінок (Klub Ukraińskich Kobiet), передає УНН.

«На зустрічі були присутні представники української громади, члени громадських організацій, які сприяють адаптації українців, які вимушено емігрували у Польщу після 24 лютого 2022 року у зв’язку з агресією росії проти України», – ідеться у повідомленні.

До того ж зустріч відвідала керівниця Фонду «Наш вибір» Миролава Керик та представниці відділів Українського дому, зокрема, координаторки Клубів українських жінок.

За словами Першої леді Олени Зеленської, «Українські книжкові полички» уже відкрито у 18-ти країнах світу. Вона додала, що для неї честь відкривати “Книжкову поличку” особисто.

Наприкінці зустрічі Перша леді поспілкувалась із жінками, прийняла слова вдячності українок та запевнила, що Президент, всі головні держоргани і структури продовжують працювати задля досягнення перемоги над агресором, повернення військових із полону та громадян, які були примусово вивезені на територію сусідньої держави.

«У війні важлива – політична воля. А політичної волі задля досягнення перемоги, запевняю, більше ніж достатньо», – резюмувала Олена Зеленська.

Читайте: У Варшаві відкрили центр підтримки для українців



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube