Google виділила три мільйони євро на навчання українців


13:2627.09.2022

Сертифікат спеціаліста можна отримати менш як за півроку і водночас навчатися для цього не більш як 10 годин на тиждень.

Компанія Google виділила три мільйони євро на 5 000 стипендій для навчання українців у сфері IT-підтримки і цифрового маркетингу. Про це повідомляється в офіційному блозі компанії, пише Кореспондент.

“Через війну понад 40% українців втратили роботу (згідно з дослідженням grc.ua, що вийшло тиждень тому), і багатьом українцям доводиться набувати нових навичок чи навіть перепрофільовуватися. Сьогодні Google анонсувала нову ініціативу, щоб допомогти українцям впоратися з викликами воєнного часу – професійні сертифікати Google на освітній платформі Coursera доступні українською мовою, а благодійний фонд Google.org виділив 3 млн євро на 5 000 стипендій для українців, які втратили роботу або перед ними є ризик її втратити”, – сказано у повідомленні.

Зазначається, що програма професійної сертифікації Google підійде як новачкам, так і спеціалістам з досвідом роботи в обраній сфері.

Сертифікат можна отримати за шість місяців, навчаючись до 10 годин на тиждень. Після завершення програми учасники можуть додати свій сертифікат у резюме і профіль LinkedIn і так отримати перевагу під час пошуку роботи.

Читайте: ЗМІ дізналися про позови проти Google на 25 млрд євро



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube