Хакери на телебаченні у Криму показали звернення Президента України, який закликає мобілізованих здаватися у полон (ВІДЕО)


14:4825.09.2022

У телеефір в окупованому Криму запустили відеозапис зі зверненням президента України Володимира Зеленського.

У ролику він закликав мобілізованих російських військових здаватися в полон або тікати. Відео транслювалося на «Первом канале» Росії.

Про це пише «Главком».

«Поясню росіянам по-російськи, що відбувається. У містах Росії пройшли протести проти мобілізації. Нехай не масові, але вони були і є. І це показник. Не тільки у Москві і Петербурзі. Ми знаємо реальні настрої у регіонах Росії. Ми бачимо, що люди розуміють, що їх просто кинули. Кинули на смерть», – каже у відеозверненні Зеленський.

На відео також показані кадри з мертвими російськими військовими, що загинули в Україні. На кадри накладено аудіозапис промови президента Росії Володимира Путіна, в якій той оголошує «часткову» мобілізацію. На ролику показані і відео протестів у російських містах та їхнього силового розгону.

Після цього Зеленський каже: «Протестуйте, боріться, тікайте або здавайтеся в український полон».

У відео президент також закликає жителів окупованих територій України берегти свої життя, допомагати знищувати окупантів, ховатися від російської мобілізації та намагатися виїхати на вільну територію.

Увага! Відео 18+

Як повідомляло Інше ТВ, Зеленський присвоїв звання Герой України Сергію Сові і звернувся до росіян (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube