СБУ затримала зрадницю – випитувала у чоловіка-військового дані і здавала рашистам. Чим її завербували? (ВІДЕО)


13:1002.09.2022

Служба безпеки України викрила інформаторку, яка надавала російським спецслужбам дані про розташування військових об’єктів і техніки Збройних сил України вздовж лінії фронту поблизу Донецької та Запорізької областей.

“Слідством встановлено, що зрадниця – 31-річна мешканка Дніпропетровської області, яка розпочала роботу на ворога у травні цього року.

Вона пішла на такий крок попри те, що перебуває у шлюбі з військовослужбовцем ЗСУ і вони мають спільного сина. Її чоловік, будучи на східному фронті, регулярно перераховував гроші на утримання дитини.

Зловмисниця використовувала свого чоловіка “в темну”: випитувала дані про розташування його військової частини та інших угруповань ЗСУ на передових позиціях”.

За наявною інформацією, отримані точки дислокації українських підрозділів вона передавала через месенджери до військової розвідки РФ, де їх використовували для нанесення артилерійських, мінометних та авіа ударів”.

Вказується, що військовослужбовець рф, з яким вона контактувала, пообіцяв їй російське громадянство та високий рівень життя, якби загарбникам вдалося захопити регіон.

Жінці повідомили про підозру за ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада), а суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube