Миколаївські рятувальники та медики отримали від Ротарі Клубу спеціальну автомобільну техніку (ФОТО)


12:5902.09.2022

1 вересня Ротарі Клуб Миколаїв спільно з потужною командою міжнародних партнерів вручили техніку керівництву головного управління ДСНС України в Миколаївській області та КНП «Миколаївська обласна клінічна лікарня» спеціальну автомобільну техніку.

Про це повідомили в Ротарі Клуб Миколаїв, передає Інше ТВ.

Передані були:

– оперативна-піротехнічна машина (ОПМ) з повним комплектом обладнання – Jeep Grand Cherokee,

– автоцистерна-заправник Steyr17S18,

– дизель-генератор (на автоплатформі) Atlas Copco QAS 48,

– автомобіль швидкої допомоги Fiat Ducato з повним комплектом обладнання.

Під час церемонії вручення автівок голова Миколаївської ОВА Віталій Кім подякував спільноті Ротарі за вагому допомогу та наочно оцінив якість нової техніки.

Варто зазначити, що новий оперативно-піротехнічний автомобільна базі Jeep укомплектований на українському підприємстві та оснащений дроном, міношукачами та необхідними інструментами для аварійних робіт. Як зазначили у ДНСН, нове авто значно покращить роботу піротехнікам.

Велика подяка друзям з Ротарі Дистрикту №2630 (Японія), координатору Tetsuo Horibe, Президенту Ротарі Клубу Nagoya Wago (Японія) Tetsuzo Fukuda та Володимир Бондаренко – Губернатору 2021/22 нашого українського дистрикту (№2232).

Головний лікар Миколаївської обласної лікарні Петро Римар також акцентував, що нова «карета швидкої допомоги» дозволить надавати необхідну невідкладну допомогу пацієнту. Машина дуже ергономічна та наповнена необхідним обладнанням: дефібріляторами, ношами, моніторами пацієнта і т.д.

Як повідомляло Інше ТВ, Британці передали Миколаєву 20 акушерських сумок (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube