В Миколаєві відбулося спецпогашення марки, присвяченої псу Патрону (ФОТО)


15:3001.09.2022

1 вересня на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області представниками Укрпошти в присутності піротехніків ДСНС відбулось погашення поштової марки “Пес Патрон”.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Цей чотирилапий талісман українських рятувальників став улюбленцем і дорослих і малих. Саме тому процедуру Укрпошта провела спільно з ДСНС України. Піротехніки своєю чергою висловили вдячність за випуск марки, яка привертає увагу суспільства до питання мінної безпеки та сприяє іміджу такої складної, небезпечної, та особливо важливої сьогодні професії, як піротехнік.

Також сьогодні кожен рятувальник Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, підписав поштовий конверт та погасив його і це був подарунок від Укрпошти разом зі словами вдячності за роботу. Ще однією приємною миттю було вручення листівок “Котики ДСНС” із словами вдячності та підтримки особовому складу.

Також співробітники групи піротехнічних робіт та підводного розмінування познайомили гостей із наявною технікою та оснащенням, яке вони щоденно використовують для проведення заходів з розмінування, а також продемонстрували безпечні залишки ракет і касетних боєприпасів, які вилучали під час виконання завдань за призначенням.

Як повідомляло Інше ТВ, особливістю цієї марки є благодійна складова, адже кожен, хто придбає поштові марки «Пес Патрон», які, окрім номінальної вартості, містять додатковий номінал, стає учасником благодійного проекту з придбання машини механізованого розмінування та допомозі притулкам для тварин.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube