Під час евакуації з “Азовсталі” Червоний Хрест зібрав дані близько 1,8 тисячі захисників


18:5301.09.2022

Під час евакуації із заводу “Азовсталь” у Маріуполі Міжнародний комітет Червоного Хреста зібрав особисті дані близько 1800 українських захисників. Про це заявив генеральний директор МКЧХ Роберт Мардіні на пресконференції у Києві, повідомляє кореспондент УНН.

Цитата

“Під час евакуації захисників “Азовсталі” ми змогли зареєструвати близько 1800 людей, розраховуючи, що ми зможемо їх відвідати. На превеликий жаль, ми не можемо цього зробити”, – сказав Мардіні.

Деталі

Генеральний директор МКЧХ зазначив, що поза публічним простором організація підіймає зі сторонами різні питання і робить це у прямий та безкомпромісний спосіб.

“Згідно з нашим мандатом та методами роботи, ми робимо все це у двосторонній та конфіденційний спосіб. Результат цієї роботи не завжди є очевидним, а зміни можуть займати певний час. Наша конфіденційність не є безумовною. Ми робимо публічні заяви у випадках, коли двостороння співпраця не дає результатів і коли ми вважаємо, що це буде на користь людям., що постраждали від цієї війни”, – пояснив Мардіні.

Читайте: Міжнародний Комітет Червоного Хреста передав перші листи додому від українських військовополонених



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube