Подарунок королеві. Капелюшок українського дизайнера передали Єлизаветі ІІ як знак подяки і пошани (ФОТО)


13:1125.08.2022

Перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова передала послу Великої Британії Мелінді Сіммонс капелюх українського дизайнера Руслана Багінського для королеви Єлизавети ІІ.

-Сьогодні завдяки рішучому опору українського народу російському агресору, завдяки нашій сміливості та патріотизму Україна стала трендсеттером в різних сферах на різних континентах.Інтерес до України посилив інтерес і до всього українського – історії, традицій, мови, культури. Усе, що пов’язане з Україною, стало ще моднішим – синьо-жовті кольори та вишиванки стали трендом у мільйонів людей по всьому світу, голлівудських зірок, відомих особистостей, публічних осіб, політиків.

Амбасадори української фешн-дипломатії допомагають нам привідкрити тисячі дверей, в які інколи не так просто достукатися політикам. Серед них, звичайно, Руслан Багінський – всесвітньо відомий дизайнер головних уборів та аксесуарів, про капелюшок від якого мріють світові селебритіс.

З нагоди Дня Незалежності та на знак глибокої вдячності за послідовну підтримку Великою Британією України у нашій боротьбі проти агресора Руслан створив унікальний вишуканий капелюшок для Її Величності Королеви Великої Британії Єлизавети II, який їй нещодавно передали.

Подарунок королеві. Капелюшок українського дизайнера передали Єлизаветі ІІ як знак подяки і пошани (ФОТО) 1
Подарунок королеві. Капелюшок українського дизайнера передали Єлизаветі ІІ як знак подяки і пошани (ФОТО) 5
Подарунок королеві. Капелюшок українського дизайнера передали Єлизаветі ІІ як знак подяки і пошани (ФОТО) 3
Подарунок королеві. Капелюшок українського дизайнера передали Єлизаветі ІІ як знак подяки і пошани (ФОТО) 6

Пишаємося, що український капелюх від Багінського – тепер частина колекції головних уборів Її Величності, – написала Еміне Джапарова.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube