8-річна українка усе літо співає просто неба та збирає кошти для ЗСУ (ВІДЕО)


20:0713.08.2022

Восьмирічна Крістіна Булаївська з Вінниці усе літо співає просто неба, щоб зібрати гроші для ЗСУ. Дівчинка вже встигла зібрати понад 24 тисячі гривень.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Вже два місяці 8-річна дівчинка співає на вінницьких площах та поруч торгових центрів та збирає гроші для військових.

“Все почалось з дистанційного навчання, кожної п’ятниці ми з моєю вчителькою з вокалу говорили, що ми робимо це задля перемоги. І тоді я вирішила співати для захисників. Наші захисники ризикують своїм життям, здоров’ям”, – розповіла дівчинка.

Репертуар Крістіни складається лише з патріотичних пісень. Вона їх шукала та вибирала самотужки: “Зупиніть війну”, “Моя сорочка вишиванка” і “Боже великий єдиний”.

Коли вчергове дівчинка збиралася йти збирати гроші, вона брала плакат, який малювала разом з мамою, і коробку для грошей. Дощ на вулиці її не зупиняє. Маленька волонтерка цього разу зібрала трохи понад 300 гривень.

“Хочемо передати гроші Соломії Вітвіцькій. Саме їй, тому, що вона така добра і вона не тільки допомагає захисникам, та ще й дбає за діток з “Охматдиту”, – говорить дівчинка.

За словами Соломії Вітвіцької, для усіх українців зараз важлива перемога, навіть діти хочуть її швидше наблизити.

“Я пам’ятаю, коли отримала повідомлення від мами Крістіни і ще довго не могла оговтатися. Розчулюють наші українські діти, неможливо стримати ні емоцій, ні сліз”, – сказала вона.

Зібрані кошти телеведуча покладе на свій благодійний рахунок та згодом витратить їх на автомобіль та дрони для захисників України. За словами Вітвіцької, саме цього зараз військові потребують найбільше.

Дивіться також: 4-річна дівчинка заспівала “Ой у лузі червона калина” в гучномовець пожежного авто



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube