В рф повідомили, що вибухи в Новофедорівці – результат «детонації кількох авіаційних боєприпасів». Але ніхто і ніщо не постраждало (ВІДЕО)


17:3009.08.2022

Вибухи на території аеродрому «Саки» в районі населеного пункту Новофедорівка у Криму сталися внаслідок «детонації кількох авіаційних боєприпасів».

Так, у російському міністерстві оборони пояснили вибухи на окупованому ними півострові.

«Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Авіаційна техніка на аеродромі не пошкоджена. Вживаються заходи щодо гасіння пожежі та з’ясування причин вибуху. За доповіддю з місця, жодного вогневого впливу на обвалованому майданчику зберігання боєприпасів на аеродромі не було», – заявили в міноборони.

«Влада» Сакського району Криму оголосила евакуацію громадян після «інциденту» на аеродромі.

Так званий голова Криму Сергій Аксьонов заявив, що у селищі «посилено всі необхідні заходи для забезпечення безпеки об’єктів інфраструктури та населення». «Насамперед вжито заходів щодо виставлення периметра оточення в 5-кілометровій зоні: огорожі, екіпажі ДІБДР та піші патрулі з метою виключити поранення місцевих жителів. МНС слідкує за займаннями», – заявив представник «влади».

У той же час Reuters з посиланням на очевидців повідомляє, що чути було щонайменше 12 вибухів протягом однієї хвилини. Приблизно за півгодини після початку «інциденту» пролунав ще один, найгучніший вибух.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube