Три техніки масажу для обличчя (ФОТО)


09:5904.08.2022

DzWOoTpMg2hKB4-SNDXYxVKLq2I-plOqVQPg8YsokoML4Z5w_bsCWZNzfF9fqb-gohcnbAL4jV-2fqBFrEePMxrXFBAhNc3kiFwXB274MXfnu8O791IHqeprRK_kNSl_Xmh-nYhrgghgBxO8G89Rdpo

Іноді, коли зустрічаєш людину з підтягнутою, гладкою і сяйливою шкірою обличчя, хочеться відразу запитати про те, які косметичні продукти чи процедури допомогли їй досягти такого ефекту. А інколи секрет криється не тільки в якісних продуктах для догляду, а й в умінні їх наносити масажними рухами. Це так само важливо, як і ефективність формули сироватки чи крему.

Без сумніву, правильний масаж обличчя — це корисна звичка, оскільки сам процес стимулює мікроциркуляцію, зменшує напругу м’язів, яка є причиною появи тонких ліній та зморщок. Отже, його варто виробити, щоб покращити стан шкіри, сформувати красиві контури та сповільнити ознаки старіння обличчя. Пропонуємо три ефективні техніки масажу, які ви можете опанувати вдома та ще й поділитися цими знаннями зі своїми друзями.

N-1048BYY6smg4OZKtrSsus95BbFOkK5gCUx0sFzaMbVm8LJYnXZRiw55vQieEaYFNN7G1hnlAhjlFUkj1r0Hgosl7mASa3vbyKKH25E1Nowj81ZRuNJdf_AioD4zsiU38_MVN9MXfh7mWtDZc44PsE

Трояндова свіжість

Забудьте про втомлений вигляд і тьмяність обличчя! Рівномірний тон і сяйливий колір — ось на який ефект спрямована техніка масажу під нашою кодовою назвою «Трояндова свіжість». Ви можете виконувати її за допомогою пальців або заручитися підтримкою спеціальних інструментів: скребка гуаша, ролера, імпульсного масажера, які можна розглянути на EVA.UA.

  1. Вимийте руки та очистіть шкіру. Оберіть продукт, який ви наноситимете під час масажу. Це може бути сироватка, тонік, натуральна олія, денний чи нічний крем відповідно до вашого типу шкіри. Повільними рухами розподіліть продукт по поверхні обличчя, уникаючи повік.
  2. Проведіть пальцями чи інструментом по переніссі від кінчика носа вгору та по крилах у цьому самому напрямку. Досить 5-ох повторень. Потім плавно перемістіться на ділянку під очима, ковзайте навколо очей круговими рухами проти годинникової стрілки, не розтягуйте шкіру.
  3. Проведіть пальцями по вилицях від крил носа до скронь. Виконайте ті самі рухи й під вилицями. Потім перейдіть до чола й масажуйте від центру назовні та використовуючи рухи вгору від брів до лінії волосся.
  4. Далі — підборіддя: використовуйте боки кожного вказівного пальця, щоб провести від нижньої губи до лінії щелепи. Рухайтеся від центру підборіддя назовні до вух. Легкого натискання буде досить, щоб стимулювати лімфодренаж й омолодити шкіру.

Експерти рекомендують використовувати можливість масажувати обличчя таким способом щоразу, коли ви виконуєте звичайний догляд за шкірою.

Qi5xlca1XGxyDKje8OVjvci6j25FLPuNUBgoyVR02FdcnGgMa6h7qZGzq-qOf4XtrZY2Hf64c8NGr4d8_HGIRyNdCEjtCpAJ44mtGkwQ6fqfRksiQGBUhHgRc2MiMPSjVNN7WveMILI5pmA1VdQwTjk

Гармонія лотоса

Це масаж, спрямований на розслаблення м’язів обличчя. Перед його виконанням вимийте руки милом, а обличчя міцелярною водою чи очищувальним гелем, потім його зволожте сироваткою.

  1. Масаж починають з підборіддя, потім поступово підіймаються вгору до лоба за масажними лініями. Рухи мають бути погладжувальні й нерізкі.
  2. Далі розгладжуйте шкіру від перенісся до скронь і лінії росту волосся.
  3. Перейдіть до скронь, масажуйте їх круговими рухами або малюйте пальцями вісімки. Після цього приблизно на 30 секунд натисніть великим пальцем правої руки на точку між бровами. Розслабте вилиці за допомогою натискання пальцями на активні точки біля мочок вух.

Завершіть масаж легкими поплескувальними рухами пальців на шкірі обличчя.

Гладкість шовку

Це антивікова техніка, спрямована на розгладження зморщок.

  1. Нанесіть на чисте обличчя живильний крем чи натуральну олію, зокрема мигдалю, оливи, жожоба, арганії чи виноградних кісточок.
  2. Потім середнім пальцем натисніть на центр чола. Застосуйте цей тиск протягом трьох секунд і повторіть три рази. Щоб покращити ефект від цієї техніки точкового масажу обличчя, проведіть середнім пальцем вниз, доки не досягнете місця прямо між бровами.
  3. Для усунення так званих гусячих лапок використовуйте вказівні пальці, щоб натиснути на перенісся прямо під внутрішніми куточками очей. Виконуйте це протягом п’яти секунд за один раз у три підходи. Ця техніка може допомогти розслабити ваші очі, щоб вони менше мружилися, та запобігти утворенню темних кіл під очима.

Додавання правильних технік масажу обличчя до щоденного догляду за шкірою може стати секретом гладкості, свіжості й еластичності вашої шкіри. Ця процедура може згладити нахмурені лінії чола та зменшити стрес і головний біль, що також може мінімізувати нахмурені брови та зморшки, які з’являються в результаті. Не застосовуйте масаж у разі захворювань шкіри, за наявності підвищеної температури тіла, ЛОР-захворювань, запалення лімфовузлів, а також після глибокого пілінгу.

Масаж обличчя не лише усуває напругу, він до того ж покращує кровообіг, підтягує шкіру та навіть допомагає косметичним продуктам краще всотуватися й бути ефективнішими.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube