Клопотенко вдосконалив рецепт маринованих огірків з кетчупом чилі – додав ще один інгредієнт (ВІДЕО)


11:1618.07.2022

Мариновані огірки з кетчупом чилі – рецепт, який вже давно полюбився українцям. А от Євген Клопотенко вдосконалив його, додавши туди особливий інгредієнт.

Клопотенко також дав пропорції на 5 літрових банок.

Сам маринад: на 7 склянок води додайте 2 ст.л. солі, склянку цукру, 6-8 ст.л. кетчупу чилі та столову ложку імбиру )саме те, що додав Клопотенко до старого рецептц). Прокип‘ятіть, вимкніть і додайте склянку оцту.

Також можна додати суцвіття кропу, листя вишні, хрону, смородини, лаврове і часник. “Але якщо не хочете, то не партеся, як я казав, смак ми там прокачаємо за допомогою маринаду”, – каже Євген.

У стерилізовану банку покладіть 400 г огірків, гвоздику, горошину духмяного перцю, декілька горошин чорного перцю, залийте маринадом і потримайте банку без кришки в окропі 10-15 хвилин. Потім закрутіть щільно банки.

Також можна брати суцвіття кропу, листя вишні, хрону, смородини, лавровий лист і часник (це все за бажанням, можна обійтись лише маринадом).

Залийте маринадом і потримайте банки без кришки в окропі 10-15 хвилин. Потім закрутіть щільно банки. Наші гострі огірочки готові!

Підписники Євгена пишуть, що тим же чином можна маринувати кабачки.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube