В Одесі та Одеській області запроваджено подовжену комендантську годину


17:3807.05.2022

Розпорядженням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка на території міста Одеса та Одеської області запроваджено комендантську годину з 22.00 8 травня 2022 року до 05.00 10 травня 2022 року.

Про це повідомили в Оперативному командуванні «Південь», передає Інше ТВ.

Заборонено перебування людей у зазначений період часу на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

9 травня буде зупинена робота залізничного вокзалу Одеси та автостанцій і автовокзалів розташованих на території Одеси та Одеської області.

Не працюватимуть приміські та міжміські автобусні маршрути на території Одеської області.

В місті Одеса буде забезпечено чергування рухомого складу. КП «Одесміськелектротранс» на основних маршрутах міста.

Переміщення пішки, громадським та особистим транспортом – обмежується та дозволяється лише за наявності документів, що засвідчують необхідність такого переміщення (направлення на лікування, посвідчення про відрядження, посвідчення працівника підприємства безперервного циклу тощо).

Без змін в місті Одеса та Одеській області працюватимуть підприємства та організації критичної інфраструктури – швидка допомога, ДСНС, тощо.

Лікарні та аптеки працюють в штатному режимі.

Забороняється робота та відвідування ринків, закладів громадського харчування, кафе, ресторанів, торгівельно-розважальних закладів, парків відпочинку, спортивних закладів, магазинів, торгових точок та АЗС.

Дозволяється проведення весняних польових робіт, вигул та випас домашніх тварин та худоби (за наявності не більше трьох супроводжуючих людей), а також дозволено переміщення для забезпечення заходів щодо забезпечення їжею та лікування тварин.

Проведення запланованих поховань та пов’язаних з ними ритуальних заходів дозволяється за наявності мінімально необхідної кількості присутніх (близькі родичі та друзі).

Вигул собак дозволяється поблизу будинку, не віддаляючись від місця проживання, з максимально коротким часом прогулянки. При собі мати документи, що засвідчують особу.

Одеська обласна військова адміністрація звертається з проханням до одеситів та мешканців області з розумінням поставитися до введених обмежень та не порушувати їх. Такі заходи необхідні, в першу чергу, задля Вашої безпеки, що тим самим збереже Ваше життя, бо наслідки можуть бути фатальними!

Як повідомляло Інше ТВ, Українців закликали особливо уважно ставитися до сигналів повітряної тривоги напередодні та 8-9 травня.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube