Став відомий гонорар Усика за бій із Ф’юрі в Саудівській Аравії


12:5705.06.2023

Олександр Усик може отримати найбільший у своїй кар’єрі гонорар, у разі якщо у Саудівській Аравії відбудеться його об’єднувальний бій із Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Як повідомляє авторитетний журналіст Гарет Девіс, українець може отримати за поєдинок на Близькому Сході до 50 мільйонів доларів, британець – майже в два рази більше, пише Кореспондент.

“Якщо все піде за планом, то це буде дивовижно. Турнір із боями Ентоні Джошуа – Деонтей Вайлдер і Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі відбудеться, якщо в саудівців є такі амбіції, якщо вони можуть це влаштувати, і в них є, скажімо, 250 мільйонів доларів для його проведення – десь близько того.

Щоб усі ці хлопці вийшли на ринг, припустімо, в бою Вайлдер – Джошуа кожному потрібно заплатити 40 мільйонів доларів. Це вже 80 мільйонів. Говорили, що Ф’юрі хоче 120 мільйонів доларів за бій у Саудівській Аравії. Я сумніваюся, що він отримає таку суму. Я б поставив, що він заробить трохи більше половини від цього. Можливо, 70-80, можливо, 90 мільйонів. Це надзвичайно багато. Усик отримає 50 мільйонів. Зараз у нього є угода на кілька боїв зі Skills Challenge Promotions”, – наводить слова журналіста Boxing News 24.

Читайте: Усик назвав умову, за якої відбудеться його бій із Ф’юрі



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube