Усик розповів, після якого раунду розпочав справжній бій з Джошуа (ВIДЕО)


10:0603.09.2022

Український боксер, чемпіон світу за версіями IBF, IBO, WBA Super та WBO у суперважкій вазі Олександр Усик розпочав справжній бій з британцем Ентоні Джошуа після дев’ятого раунду. Про це Усик розповів на пресконференції з українськими медіа, передає кореспондент УНН.

“У дев’ятому раунді я відчув сильний тиск і побачив в очах Джошуа: “Ну все, зараз я цього сніжка з’їм”. Але я розумів, що не можна здаватися, не можна зупинятися. Я розумів, що мені не так важко, як деяким хлопцям на передовій. Після дев’ятого раунду я запитав: “Який раунд?”. Кажу тренеру: “Починати?”. Він каже: “Починай”. Ентоні дуже сильно вимахався перед цим, добре, що все так сталося”, – розповів український боксер.

Деталі

За словами Усика, Ентоні нічим не здивував. Він був зібраним, викидав силові удари, джеб (короткий удар) у нього був менший, ніж у першому поєдинку.

“Хотів мені збити дихання, бив по тулубу. Трохи нижче бив, у пах. Але я не думаю, що це було навмисно. Проте я знаю, що Роберт Гарсія такий тренер, що може сказати: “Нічого страшного, ляпни один разочок і все”. Те, що після поєдинку він трохи зірвався, то нічого. Я би теж засмутився, якщо б мене набуцкали двічі. Але у нього великий потенціал для росту. Йому треба позбутися всіх, хто йому заважає”, – зазначив Усик.

Читайте: Тримали семеро: Стало відомо, як Джошуа ледь не побився з тренером Усика



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube