Тримали семеро: Стало відомо, як Джошуа ледь не побився з тренером Усика


14:5024.08.2022

Олександр Красюк, промоутер володаря титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, поділився думкою про поведінку Ентоні Джошуа після реваншу боксерів.

За словами функціонера, британець мав психологічні проблеми після бою, пише Кореспондент.

“Я дуже добре ставлюся до Джошуа. Він робив це не зі зла, не мав якихось поганих намірів. Це викид емоцій. Як це було? Він почув вердикт і зрозумів, що програв. Психологія поєдинку була така, що він практично торкнувся до грані перемоги. Як каже Усик, у восьмому раунді він побачив в очах Джошуа перемогу – Ентоні почав її усвідомлювати. Від цього поразка стала ще гіршою”.
Красюк поділився подробицями того, як Джошуа викинув пояси Усика.

“Спочатку він привітав, обійнявся, а потім пішов до себе в кут. Потім на Усика повісили пояси, але титул WBA не на заклейці, а на ремінці. Я закривав ремінець, щоб надягнути його на Усика. Один закрив, а другий не міг потрапити. У цей момент підходить Джошуа і каже: “Дай сюди”. Бере ще пояс The Ring, йде до себе в кут і викидає їх із рингу”.

Функціонер додав, що британець ледь не побився з тренером Усика – Юрієм Ткаченком.

“Він проходив уздовж однієї стінки канатів, йшов дуже впевненим кроком і зачепив по плечу Юрія Івановича, тренера. Юрій Іванович повернувся і каже: “Ти що?”, а Джошуа завівся: “Don’t f*ck with me!” Його реально почали тримати. Він хотів кидатися. Син Юрія Івановича підійшов – таке напруження. Він справді розлючений, зі лютими очима. Тримали його семеро. Він пішов, пірнув між канатами і побіг”, – сказав Красюк.

Читайте: “Коли ти злий, то робиш дурні речі”, – Джошуа вибачився за істерику після поразки Усику



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube