“Коли ти злий, то робиш дурні речі”, – Джошуа вибачився за істерику після поразки Усику


22:5822.08.2022

Британський боксер Ентоні Джошуа бурхливо відреагував на поразку українцю Олександру Усику. Згодом він вибачився за свої необдумані вчинки та побажав чемпіону WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі нових досягнень.

Колишній чемпіон світу Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) вибачився з свою емоційну поведінку після поразки володарю титулів WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександру Усику.  Британець був вкрай розчарований і кинув на ринг чемпіонські пояси, передає ТСН.

“Я сердився на себе. Ні на кого, лише на себе. Коли ти злий, то робиш дурні речі. Але зараз я розумію, наскільки це лайнова ідея. Було дуже складно зібрати думки до купи. Я намагався це зробити. Тоді я просто говорив від щирого серця.

Сьогодні моя броня трохи надламалася, бо я програв. Я був засмучений. Я казав, звідки це сталося. Я змінився завдяки боксу, і це змогло перевернути моє життя. Я боєць, я не звичайна людина, хоч і намагаюся тримати себе в руках. Я просто був у режимі війни”, – сказав Джошуа на пресконференції після бою.

Крім того, на своїй сторінці в Instagram Джошуа побажав Усику успіхів, додавши, що не збирається завершувати кар’єру, а старанно працюватиме для досягнення своєї мети.

“Бажаю Олександру Усику подальших успіхів в його прагненні до величі. Ти висококласний чемпіон. Мені довелося подумки загнати себе у темне місце, щоб поборотися за чемпіонські пояси! У мене було два боя – один з Усиком і один з моїми емоціями, і обидва взяли наді мною гору. Я буду першим, хто зізнається, що підвів себе. Я діяв із чистою пристрастю та емоціями, і коли я не контролював себе, це не здорово. Я дуже люблю цей вид спорту, і з цього моменту я буду кращим. Повага”, – зазначив Джошуа.

Напомним, “Вони були обидва лайном”: Стала відома реакція Ф’юрі на перемогу Усика над Джошуа



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube