“Образливі для здорового глузду”: в ОП відреагували на заяви путіна щодо мирних переговорів


06:0515.06.2024

Заяви президента рф володимира путіна щодо можливих перемовин з Україною – це “стандартний набір агресора”. Про це заявив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк, передає УНН.

Подоляк пояснив, що путін не озвучив жодних нових пропозицій, а всі заяви вже були зроблені раніше, і не раз. За його словами, зміст останніх пропозицій “промовисто говорить про недієздатність нинішнього російського керівництва адекватно оцінювати реалії”.

По пунктах “пропозиція рф” має такий вигляд:

1. Віддайте нам ваші території.

2. Відмовтеся від суверенітету та своєї суб’єктності.

3. Залиште себе незахищеними (жодних членств в альянсах).

4. ⁠Скасуйте (разом із країнами Заходу) усі санкції в повному обсязі та негайно, щоб ми могли наповнити свою мілітарну економіку та зробити більше інвестицій в інформаційні провокації по всьому світу.

Ну і головне. 5. Негайно зафіксуймо “не/програш Росії” за рахунок України – пояснив радник керівника Офісу Президента.

Він підкреслив, що у словах путіна немає жодної новизни, реальних мирних пропозицій та бажання закінчити війну. Натомість, впевнений Подоляк, ці заяви свідчать про бажання рф не платити за цю війну та продовжити її у нових форматах.

А тому – повторюю – позбавляйтеся ілюзій і перестаньте серйозно сприймати образливі для здорового глузду “пропозиції рф” – підсумував радник керівника Офісу Президента.

Читайте: “Ми знаходимось в стагнації”, – Подоляк прокоментував звільнення Данилова (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube