Україна та Греція домовились про 100 дозволів на нерегулярні перевезення


10:1806.06.2024

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури домовилось із Міністерством інфраструктури та транспорту Греції про отримання дозволів на нерегулярні перевезення між країнами.

Про це повідомили в Мінвідновлення, передає Інше ТВ.

«Минулого року дозволів на нерегулярні перевезення до Греції українські перевізники не мали. Це суттєво обмежувало можливості наших перевізників, особливо з огляду на те, що автобусні перевезення сьогодні є пріоритетним транспортом через відсутність авіасполучення. У цьому році нам вдалось досягти домовленості про 100 дозволів на нерегулярні перевезення. Працюємо далі, щоб збільшити цю кількість та забезпечити комфортні та безпечні умови для перевезень», – наголосив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач.

Тепер українські перевізники, що прямують до Греції, зможуть планувати логістику безпосередньо до кінцевої точки без потреби пересаджувати пасажирів на іноземні автобуси.

Наступного тижня бланки відповідних дозволів вже будуть доступні до замовлення в Державній службі з безпеки на транспорті.

Нагадаємо, у 2024 році команді Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури вдалось домовились про збільшення кількості дозволів на нерегулярні перевезення з Туреччиною, Румунією та Чорногорією.

Як повідомляло Інше ТВ, Пасажирам автобусів до Румунії обіцяють рух через кордон без черг: вводять новий сервіс



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube