Путін в травні зібрався в Китай з книжкою Чернишевського «Що робити?»


11:0326.04.2024

Президент росії володимир путін заявив, що планує у травні відвідати Китай, та пообіцяв, що передасть китайському лідеру Сі Цзіньпіну роман російського письменника Миколи Чернишевського «Що робити?».

Про це пише російське пропагандистське агентство ТАСС, передає «Громадське».

Про свої плани відвідати Китай російський президент оголосив на зустрічі з промисловцями та підприємцями. Один з учасників з’їзду попросив путіна передати голові КНР екземпляр роману російського письменника XIX століття Миколи Чернишевського «Що робити?». 

На книзі стоїть штамп прийому до бібліотеки від 15 червня 1953 року, що збігається з датою народження китайського лідера. До того ж, раніше Сі Цзіньпін казав, що цей роман один з його найулюбленіших, зазначає ТАСС.

«Я обов’язково візьму із собою і передам нашому другу цю книгу. Він сильний керівник та справжній чоловік… Жарти жартами, але справді, якщо він любить цю книжку, із задоволенням віддам йому», — сказав путін.

Президент рф не уточнив дату візиту, назвавши лише місяць. Це повинна бути перша закордонна поїздка путіна після «перевиборів».

Як повідомляло Інше ТВ, Вибори Путіна – фарс, Європарламент закликає обмежити з ним відносини



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube