«Нікчема Путін добу мовчав – думав, як притягнути теракт під Москвою до України» – звернення Зеленського (ВІДЕО)


21:3623.03.2024

«Те, що сталося вчора в Москві, очевидно, і Путін, і інші покидьки просто намагаються звалити на когось іншого. У них завжди однакові методи. Це вже було. І підірвані будинки були, і розстріли, і вибухи. І завжди вони звинувачують інших.

Вони прийшли в Україну, спалюють наші міста – і Україну ж намагаються звинуватити. Вони катують, ґвалтують наших людей – і їх же звинувачують. Вони сюди, на українську землю, нагнали сотні тисяч терористів своїх, воюють проти нас, і їм все одно, що відбувається всередині їхньої ж країни. Вчора ще все це сталося, і ця нікчема Путін, замість того щоб займатись своїми громадянами Росії, звертатись до них, добу мовчав – думав, як це притягнути до України. Все абсолютно передбачувано.

Тих сотень тисяч росіян, які зараз вбивають на українській землі, точно вистачило б, щоб зупинити будь-яких терористів. І якщо росіяни готові мовчки вмирати в «крокусах» та не ставити жодних питань своїм спецслужбам, то Путін ще не одну таку ситуацію спробує повернути на користь своїй особистій владі.

Терористи завжди повинні програвати, і я дякую кожному і кожній, хто справді захищає життя! Дякую усім нашим людям, які бʼються проти терору. І ми маємо усім світом захищатись від тих, хто вважає людей просто витратним матеріалом».

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 759 дня повномасштабної війни.

Як повідомляло Інше ТВ, вчора, 22 березня, Під Москвою в ТЦ сталася стрілянина: є загиблі та поранені (ВIДЕО).

ГУР заявило, що Теракт у москві — спланована і свідома провокація російських спецслужб за вказівкою путіна.

США заявили про відсутність ознак участі України в жахливій атаці на “Крокус Сіті Холл” і підтверджують, що за терактом стоїть ІДІЛ

Путін звернувся до росіян з приводу теракту у Підмосков’ї: цей терорист каже, що у підозрюваних “було підготовлено вікно” для переходу кордону з Україною

«ІДІЛ» зробила нову заяву щодо вчорашнього теракту в москві



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube