Сьогодні – черговий Рамштайн: що, за даними ЗМІ, будуть обговорювати


09:0919.03.2024

Березневе засідання коаліції Рамштайн відбудеться у вівторок, 19 березня, на якому учасники, ймовірно, обговорюватимуть постачання далекобійної зброї та артилерійських снарядів для України.

Як стверджує західна преса, міністр оборони США Ллойд Остін намагатиметься переконати союзників, що Білий дім залишається відданим у підтримці нашої держави навіть попри те, що у Вашингтона фактично закінчилися кошти для Києва. 

Про це повідомляє видання Reuters, передають Новини.LIVE.

Як відомо, Остін очолить зустріч під назвою Українська оборонна контактна група на авіабазі Рамштайн у Німеччині. Участь у заході візьмуть близько 50 країн-членів НАТО. За даними іноземних ЗМІ, у рамках засідання голова Пентагону підтвердить відданість США Україні. 

“Я думаю, що наші союзники гостро усвідомлюють нашу ситуацію з фінансуванням, а українці — більше, ніж будь-хто інший, через дефіцит, який виникає через те, що ми не можемо їх забезпечити”, — сказав представник Міноборони Сполучених Штатів. 

Експерти додають, що американські чиновники намагатимуться шукати шляхи для додаткового фінансування України. Однак, цієї суми навряд чи буде достатньо. У зв’язку з цим, на думку фахівців, Остін зіткнеться зі скептично налаштованою аудиторією в Європі.

Як повідомляло Інше ТВ, На фронті відбулося 61 бойове зіткнення, – Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube