Сьогодні у Києві сенатор-республіканець Ліндсі Грем (ФОТО)


12:5518.03.2024

Сенатор-республіканець Сполучених Штатів Ліндсі Грем прибув до Києва.

Про це повідомило Посольство США в Україні.

Сьогодні у Києві сенатор-республіканець Ліндсі Грем (ФОТО) 1
Сьогодні у Києві сенатор-республіканець Ліндсі Грем (ФОТО) 3

“Сьогодні ми вітаємо сенатора Ліндсі Грема у Києві. Непохитна підтримка США має вирішальне значення для успіху України у протистоянні незаконній повномасштабній війні з Росією”, – йдеться у повідомленні.

Ліндсі Грем — старший сенатор США від штату Південна Кароліна. З початку повномасштабного вторгнення РФ він неодноразово відвідував Україну.

Нагадаємо також, що в грудні минулого року після візиту Володимира Зеленського у США і його зустрічі з сенаторами Ліндсі Грем говорив, що чітко дав зрозуміти Зеленському, що затримка у голосуванні за фінансування для України не має нічого спільного із недостатнім розумінням важливості допомоги, а натомість пов’язана зі складним питанням фінансування для кордону.

“Я сказав президенту Зеленському, що мій обов’язок номер один — захищати свою країну, а також допомагати вашій, і я відчуваю, що прикордонна політика моєї країни становить безпосередню загрозу безпеці американського народу”, — сказав Ліндсі Грем журналістам. “Я сказав – ви зробили все, що можна було від вас попросити. Це не ваша проблема”, – додав він.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube