Алієв заявив про можливість врегулювання відносин із Вірменією


14:5018.03.2024

За результатами зустрічі міністрів закордонних справ і заступників прем’єр-міністрів Азербайджану і Вірменії з питання делімітації кордонів зроблено висновки про хороші шанси на врегулювання конфлікту між країнами. Про це заявив Алієв, виступаючи із заявою для преси, після зустрічі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, передає УНН з посиланням на Азербайджанське державне інформаційне агентство.

Президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив про можливість врегулювання відносин із Вірменією.

Нещодавня зустріч міністрів закордонних справ, а також зустріч заступників прем’єр-міністрів Азербайджану і Вірменії з питання делімітації кордонів показують, що є хороші шанси на врегулювання – зазначив Алієв.

Глава Азербайджану, у заяві для преси після зустрічі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, також зазначив, що зараз країни “ближче до миру, ніж будь-коли раніше.

У результаті відновлення територіальної цілісності Азербайджану, я думаю і сподіваюся, що ми дуже близькі до прориву. Це стане дуже серйозною геополітичною зміною на Кавказі. Це означатиме, що на Кавказі настане мир, довгоочікуваний мир – наголосив Алієв.

Читайте: Зеленський не поїде до Вірменії та Азербайджану: ЗМІ назвали причину



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube