У Миколаївській облраді на двох депутаток стало менше


18:4814.03.2024

Депутати Миколаївської обласної ради погодили дострокове припинення повноважень депутатів Оксана Калюжної та Олени Карої, обраних від Миколаївської обласної організації політичної партії “За майбутнє”.

Відповідне рішення було прийнято під час засідання сесії 14 березня, передають “Преступності.НЕТ”.

Перший заступник голови Миколаївської облради Антон Табунщик повідомив, що 14 грудня 2023 року на пленарному засіданні 19 позачергової сесії Миколаївської обласної ради було оголошено заяву Калюжної Світлани Миколаївни про дострокове припинення повноваженнь депутата обласної ради.

Один з депутатів поцікавився, чи припиняє в цьому випадку своє існування фракція “За майбутнє” у Миколаївській облраді, адже на сьогодні заплановано припинення повноважень двох депутатів від цієї фракції, на що Антон Табунщик зазначив, що фракція не припиняє своє існування.

Після цього депутати погодили це питання.

Як повідомляло Інше ТВ, 14 вересня Миколаївська обласна рада поповнилась трьома новими депутатами Сергієм Чорним, Володимиром Поточняком та Ігорем Щербиною замість достроково вибувших за власним бажанням у березні цього року Михайла Талпи, Олени Донченко і Євгена Ігнатенко.

В грудні 2023 року депутаткою замість Ганни Замазєєвої стала Олена Герасимчук.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube