Сміх як політичний інструмент. Байден запускає серію роликів про свій вік


10:5911.03.2024

Передвиборча кампанія президента Джо Байдена запускає новий телевізійний ролик, який висміює його вік, що є частиною 30-мільйонної рекламної кампанії в штатах після виступу зі зверненням “Про становище країни”.

Про це пише Bloomberg.

Ролик, який починається з того, що він з посмішкою визнає, що він “не молодий хлопець”, відзнятий, коли 81-річний президент намагається заспокоїти занепокоєння виборців щодо свого віку, яке поставило під загрозу його передвиборчу кампанію. Опитування Bloomberg, оприлюднене минулого місяця, показало, що понад 80% опитаних у ключових штатах, які вагаються або стурбовані тим, що Байден занадто старий.

“Це не секрет, – продовжує Байден. “Але ось у чому справа – я знаю, як зробити щось для американського народу”.

Наприкінці 60-секундного ролика, в якому також показані кадри, де передбачуваний опонент Байдена від Республіканської партії, колишній президент Дональд Трамп, намагається перегорнути папку, Байден повертається до питання віку з інсценованим виходом.

“Послухайте, я дуже молодий, енергійний і красивий – якого біса я це роблю?”, – жартує він.

Кампанія Байдена повідомляє, що рекламний ролик з’явиться під час трансляції “Березневого божевілля” на таких телеканалах, як ESPN і TNT, а також Comedy Central і FX. Реклама буде спрямована на ключові ринки Мічигану, Пенсильванії, Вісконсину, Джорджії, Арізони, Невади та Північної Кароліни, а також з’явиться на платформах соціальних мереж.

Команда Байдена останніми тижнями активно намагається протидіяти питанням про його вік: президент дав розгорнуте інтерв’ю виданню New Yorker, яке вийшло раніше цього місяця, і запланував взяти участь в інтерв’ю на MSNBC пізніше в суботу.

Під час свого телевізійного звернення до обох палат Конгресу в четвер увечері Байден послався на свій вік, щоб довести, що він краще, ніж Трамп, підходить для другого президентського терміну. Він сказав, що десятиліття на державній службі навчили його “приймати свободу і демократію”.

“Інші люди мого віку бачать це по-іншому, – продовжив він. “Американська історія – це історія образи, помсти і відплати”.

Нагадаємо також, Звернення Байдена до Конгресу США: «Україна здатна зупинити путіна. Для цього потрібно надати їй необхідну зброю»



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube