Путін знову “плюється ядеркою” і погрожує “сарматушками”


12:3929.02.2024

У посланні до Федеральних зборів сьогодні, 29 лютого, президент РФ Володимир Путін заявив, що “у стані повної готовності до гарантованого застосування перебувають стратегічні ядерні сили”.

Він згадав своє послання 2018 року і заявив, що “все зроблено, що планували у сфері озброєння”, повідомляє Медуза.

Він зазначив, що гіперзвуковий комплекс “Кинджал” “з високою ефективністю” використовується у війні проти України. Крім того, він додав, що в бою застосовувався ударний комплекс морського базування “Циркон”. Про нього, за словами Путіна, у 2018 році “і мови не йшло”. (Від ІншеТВ: Зазначимо, “Кинджал” успішно збивається в Україні. Скоріше за все, збили вже і Циркон – Що в повітряних силах кажуть про цю ракету після атаки на Київ (ВІДЕО)).

Крім того, на бойовому чергуванні, заявив Путін, стоять гіперзвукові блоки міжконтинентальної дальності “Авангард” і лазерні комплекси “Пересвет”. Також, якщо вірити президенту РФ, завершуються випробування крилатої ракети необмеженої дальності “Буревісник” і підводного безпілотного апарату “Посейдон”.

Також він пообіцяв продемонструвати роботу ракет “Сармат”.
Інформацію про те, що Росія готується розмістити в космосі ядерну зброю, Путін назвав “голослівними звинуваченнями”

За його словами, це “вкидання” і “виверт”, щоб почати переговори зі США на вигідних їм умовах.
Володимир Путін у посланні Федеральним зборам також пригрозив західним країнам ударами у відповідь у разі ударів по території Росії.

За словами президента РФ, західні країни спровокували конфлікт в Україні, на Близькому Сході, і “продовжують брехати”, заявляючи “без жодного збентеження”, що Росія має намір напасти на Європу.

Хто не пам’ятає, інформацію про намір РФ напасти на Україну Путін теж називав нахабною брехнею.

Нагадаємо також: Путін виступив перед Федеральними зборами. Про що брехав цього разу



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube