Карлсон заявив, що Борис Джонсон запросив у нього $1 млн. за інтерв’ю. Джонсон сказав, що він знову бреше


12:4622.02.2024

Експрем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон відмовився давати інтерв’ю американському ведучому Такеру Карлсону.

Про це повідомляє The Guardian.

Борис Джонсон відмовився від розмови з американським правим і інтерв’юером Путіна Такером Карлсоном після смерті Олексія Навального, хоча раніше погодився на це за гонорар у розмірі 1 млн доларів, який, за словами його команди, мав піти на благодійність для українських ветеранів.

Карлсон, колишній ведучий Fox News, відомий своїми нищівними нападками на президента України Володимира Зеленського, в ефірі праворадикального телеканалу Blaze TV повідомив, що Джонсон спочатку погодився на інтерв’ю.

Американський телеведучий сказав, що надіслав запрошення після того, як “розсердився”, що Джонсон назвав його маріонеткою Кремля після його суперечливого інтерв’ю з Путіним, в якому він не кинув виклик російському президенту через кровопролиття в Україні.

Телеведучий стверджував, що Джонсон вимагав 1 мільйон доларів, але табір Джонсона відкинув це як неправду, заявивши, що цю суму запропонував Карлсон, і що колишній прем’єр-міністр віддав би ці гроші благодійним організаціям для українських ветеранів.

Карлсон стверджує, що він звернувся до колишнього прем’єр-міністра, і член команди Джонсона сказав, що “це буде коштувати вам 1 млн доларів”, а “потім він пояснить свою позицію щодо України”.

Карлсон додав: “Я не захищаю Путіна, але Путін не просив 1 мільйон доларів… Це все – бісове шахрайство”.

Він сказав: “Якщо ви заробляєте гроші на війні, знаєте, ви можете мати справу з Богом, тому що це дійсно аморально”.

Представник Джонсона сказав: “Ця інформація не відповідає дійсності”.

Джонсон вирішив не зустрічатися з Карлсоном після смерті російського опозиціонера Алєксєя Навального, в якій багато хто звинувачує Кремль.

Це останній спалах конфлікту між парою після того, як Джонсон використав свою колонку в Daily Mail, щоб затаврувати Карлсона як “зрадника журналістики” за його інтерв’ю з російським президентом.

Джонсон заявив, що ведучий зрадив “глядачів і слухачів по всьому світу”, не притягнувши Путіна до відповідальності за “тортури, зґвалтування, підриви дитячих садків” в Україні.

В інтерв’ю Карлсону Путін заявив, що Джонсон допоміг зірвати угоду, спрямовану на припинення війни – твердження, яке колишній депутат заперечив, а високопоставлені українські діячі спростували.

Після виходу з парламенту Джонсон заробив мільйони фунтів стерлінгів, виступаючи з промовами і з’являючись на публіці, в тому числі 3,7 млн. фунтів стерлінгів у 2023 році, пише видання.

Нагадаємо, як повідомляло ІншеТВ, Єдине, про що шкодує Путін – що не напав раніше, а від Карлсона він “задоволення не отримав”



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube