Буданов сказав, що знає, хто причетний до отруєння його дружини, а скоро про це дізнаються всі


18:3116.02.2024

Начальник Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів, як почувається його дружина Маріанна після отруєння важкими металами.

В інтерв’ю французькому виданню Libération він розповів:

“Моїй дружині вже краще. Оскільки я не вживав отрути, мені важко сказати, чи був це замах на моє життя. Але я вже пережив багато замахів та, напевно, переживу ще багато”, – сказав Буданов.

Він також сказав, що знає, хто відповідальний за цей замах.

“Я думаю, що найближчим часом ви побачите дії у відповідь на території Росії, і всі це зрозуміють”, – наголосив головний розвідник.

Наприкінці листопада 2023 року у ЗМІ з’явилась інформація, що дружину Буданова отруїли важкими металами. Згодом повідомлялося, що Маріанна перебувала у лікарні та завершувала курс лікування. Уточнювалося, що жінку могли отруїти миш’яком та ртуттю. Водночас не було відомо, чи це було разове отруєння, чи дружину начальника ГУР труїли впродовж певного часу – порційно.

Повідомлялося також, що легкі симптоми отруєння мають ще декілька співробітників Головного управління розвідки. За фактом події триває розслідування.

Нагадаємо також: Bellingcat розслідує отруєння дружини Буданова



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube