Про що росіяни хотіли б запитати у Путіна? Дослідження напередодні


16:1906.12.2023

На 14 грудня 2023 року запланована чергова “Пряма лінія” з Володимиром Путіним. Напередодні цієї події респондентам було запропоновано відповісти, яке питання вони б поставили, якби у них була така можливість. Усі відповіді були згруповані в теми, про які росіяни хотіли б запитати Путіна. Так, основні питання, які турбують росіян, – це війна, пенсії та соціальні програми.

Про це свідчать результати соцопитування “Левада-Центру”, яке провели з 23 по 29 листопада.

Про що росіяни хотіли б запитати у Путіна? Дослідження напередодні 1
Про що росіяни хотіли б запитати у Путіна? Дослідження напередодні 3

Так, згідно з даними центру, питання щодо війни лідирує з величезним відривом від решти. Серед варіантів на тему: “Коли буде мир?”, “Коли закінчиться СВО?”, “Коли переможемо?”, “Що роблять, щоб закінчити цю операцію?” і “Коли закінчиться мобілізація?”

Всього лише 8% росіян хотіли б дізнатися у глави РФ про пенсії, про соціальні програми, недоступне житло, погану медицину та освіту.

Ще 7% хвилюють низькі зарплати та питання про те, коли підніметься рівень життя в країні.

Відхід російського диктатора Володимир Путін із влади хвилює лише 6% населення. А питання щодо зовнішньої політики та корупції поставили б лише 2% опитаних. Ще 4% респондентів не мають запитань до Путіна.

Опитування показало, що 10% росіян ні про що не бажають запитувати свого президента і не дивитися “пряму лінію” з ним. Ще 20% не спромоглися сформулювати питання.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube