“Хай вийде з України”, – в США прокоментували рішення Путіна збільшити армію ще на 170 тис.


10:5602.12.2023

Координатор Ради з питань нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі заявив, що рішення Кремля збільшити чисельність російської армії є черговою спробою президента РФ Володимира Путіна досягти його цілей за рахунок людського м’яса.

Про це він сказав під час онлайн-брифінгу в п’ятницю, повідомляє Укрінформ.

“Тут немає сумнівів, що він буквально розкидається людським м’ясом, щоби спробувати утримати територію, яку вони незаконно окупували в Україні, а також спробувати захопити ще більше”, – наголосив Кірбі.

За його словами, Сили оборони України перевершують росіян за якістю військ, керівництва, командування й управління, а також озброєнь, які Сполучені Штати та багато країн надали Україні.

Координатор Ради з питань нацбезпеки Білого дому зауважив, оскільки Путін не може зрівнятися з такою якістю, його відповідь на це полягає в тому, що він просто намагається досягти своїх цілей кількістю тіл, як це відбувалося під Бахмутом.

“Це лише підкреслює труднощі, з якими росіяни стикаються в Україні й надалі стикатимуться. Тож наша наполеглива рекомендація Путіну полягала б в тому, щоб він відмовився від цього, і взагалі вийшов з України, й тоді йому не доведеться турбуватися про збільшення свого війська”, – зазначив представник Білого дому.

1 грудня російський президент Володимир Путін підписав указ, який передбачає збільшення армії РФ на 170 тисяч осіб.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube