Без Путіна не буде Кадирова, а у Пригожина є майбутнє в післяпутінській Росії, – Загородній (ВІДЕО)


11:2214.06.2023

Глава Чечні Рамзан Кадиров і куратор ПВК “Вагнер” Євген Пригожин мають різні мотивації. У післяпутінській Росії у Пригожина є майбутнє, а Кадиров може втратити життя.

Таку думку в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив політтехнолог Тарас Загородній.

“Кадиров розуміє, поки є Путін — він теж є. Єдине, що зараз об’єднує всіх російських силовиків, це те, що вони готові грохнути Кадирова хоч сьогодні. Саме тому Кадиров показує Путіну свою лояльність”, — пояснив він.

Загородній вважає, що у Пригожина, на відміну від інших політиків і вищих військових чинів у РФ, є майбутнє після Путіна, крім того, воно світліше, ніж нинішнє становище.

“У смуті, яка настане після обвалу російської влади, у Пригожина з’явиться більше влади, він братиме участь у перерозподілі ресурсів. Пригожин — це чи не єдиний із політиків у РФ, який зацікавлений у військовій поразці Росії, тому що зараз він ходить на вістрі ножа. У його ворогів можуть виникнути думки про те, що Пригожин — це та людина, яка заговорилася, і пора його прибирати. Атака на ПВК “Вагнер” пов’язана з тим, що армія хоче ліквідувати, по суті, конкурента, і Пригожина, як самостійну одиницю, щоб він не був неконтрольованим військовим елементом”, — обґрунтував свою точку зору політтехнолог.

Також він зауважив, у Росії є проблема з великою кількістю неконтрольованих приватних військових кампаній, які створили бізнесмени та політики для захисту свого майна.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube