Путін зустрівся з міністром оборони Китаю: «Співпраця Китаю і Росії розвивається добре»


20:4616.04.2023

Президент РФ Володимир Путін провів робочу зустріч із членом Держради КНР, міністром оборони країни Лі Шанфу.

Про це пише «Українська правда» з посиланням на повідомлення прессекретара Путіна Дмитра Пєскова, відео в телеграм-каналі Кремля, ТАССІнтерфакс.

Під час зустрічі Путін заявив, що нещодавній візит лідера Китаю Сі Цзіньпіна до РФ пройшов дуже продуктивно, а відносини РФ і Китаю добре розвиваються за всіма напрямками, зокрема по лінії військових відомств.

“Між нашими країнами в усіх напрямках йде дуже хороший розвиток відносин, в економіці, соціальній, культурній та освітній галузі та по лінії військових відомств”, – заявив Путін.

Путін зазначив, що Росія і Китай регулярно обмінюються корисною інформацією по лінії військових відомств, проводять спільні навчання. За його словами, військове співробітництво РФ і Китаю – один із найважливіших напрямів, який зміцнює стратегічні відносини двох країн.

Міністр оборони КНР зі свого боку заявив, що співпраця Китаю і Росії розвивається дуже добре і робить внесок у забезпечення регіональної безпеки.

“Останнім часом співпраця Росії та Китаю у військовій і військово-технічній галузях розвивається дуже добре, це робить великий внесок у забезпечення безпеки глобальної та регіональної”, – сказав він.

Як повідомляло Інше ТВ, Чому візит Макрона до Китаю провалився (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube