Розвиток війни в Україні: що прогнозують в ЦРУ


21:4511.03.2023

Росії не вдалося втілити у життя свій план швидкого захоплення України. Тому Путін обрав більш довгостроковий шлях, сподіваючись, що час зможе працювати на нього.

Однак насправді російські військові не здатні в Україні здійснити значні стратегічні прориви. Про це повідомив директор ЦРУ Вільям Бернс на слуханні щодо глобальних загроз, повідомляє 24 канал з посиланням на Кейлі Маєр.

Натомість окупанти здатні досягати поступових успіхів. А тому наступні місяці будуть вирішальними у війні в Україні.

«Російські військові здатні досягати поступових успіхів, але наша спільна оцінка полягає в тому, що вони навряд чи зможуть здійснити значні стратегічні прориви або підтримувати їх до кінця цього року», – заявив Вільям Бернс.

На думку Бернса, Путін обрав довгостроковий шлях та подвоїв ставки у війні. Російський тиран переконаний, що може змусити час працювати на нього та з затягуванням війни виснажувати західних партнерів України.

Однак насправді наша держава отримує все більше сучасного озброєння, а країни-партнери заявляють, що стоятимуть з Україною до перемоги.

«Наступні кілька місяців будуть вирішальними на полі бою в Україні. Саме тому США мають надати всю можливу допомогу», – підкреслив директор ЦРУ.

Як повідомляло Інше ТВ, Ніхто так пильно не стежить за війною в Україні, як Сі Цзіньпін, – директор ЦРУ



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube