В адміністрації президента Путіна був український “кріт”, — Жирнов (ВІДЕО)


10:0608.03.2023

Про те, що є десь “кріт” — шпигун-розвідник, необхідно мовчати, оберігати його. Український розвідник, який був в адміністрації російського президента Володимира Путіна, давно покинув РФ.

Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ сказав колишній співробітник КДБ СРСР і Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Жирнов.

“Коли начальник української військової розвідки Буданов виходить перед журналістами та каже: “У нас є “кріт” у Москві”, або коли начальник ЦРУ виходить перед журналістами та каже: “У нас є “кріт” у Москві”, я розглядаю це як тролінг, тому що якщо є справжній “кріт”, його треба оберігати, про нього не можна взагалі згадувати, що він є такий. А якщо ви говорите, що він є, значить, вам просто хочеться, щоб путінська контррозвідка ФСБ і ФСБ перестали спати”, — вважає він.

За словами Жирнова, такий “кріт” в адміністрації президента Путіна був.

“Він був якимось співробітником адміністрації президента Російської Федерації, який зник приблизно у 2018 або 2019 році, а потім сплив десь в Америці”, — уточнив колишній розвідник.

Сергій Жирнов звернув увагу, що якщо в адміністрації Путіна нині є “кріт”, то його дуже сильно оберігають і намагаються використовувати за потреби.

“Є навіть статистика, що хороше джерело інформації, яке активно працює, не може працювати більше одного року. Через рік його в будь-якому разі контррозвідка противника вираховує і заарештує. Але буває його можуть використовувати точково. Тобто ось, припустимо, є людина в оточенні Путіна, її можуть використовувати напередодні там засідань якихось дуже важливих, напередодні ухвалення найважливіших рішень”, — пояснив він.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube