Зеленський розповів, коли знову вдягне діловий костюм (ВІДЕО)


07:3325.02.2023

Минув майже рік, відколи він змінив свої ділові костюми з краватками на мілітарні футболки та світшоти. Змагаючись за крісло президента України у 2019 році, Володимир Зеленський навряд чи міг уявити, що за якийсь час йому доведеться стати воєнним лідером та протистояти російській агресії.

Від початку повномасштабного вторгнення Росії його життя, як і життя багатьох українців, перевернулося із ніг на голову. Тепер президент живе на Банковій, рідко бачиться із родиною і щодня звертається до українців із черговою промовою, аби підтримати їх та мотивувати на боротьбу.

Західні лідери не вірили, що Україна здатна протистояти великому російському вторгненню, у неминучості якого, здається, не сумнівався ніхто у світі. Окрім самого Володимира Зеленського та його команди, які до останнього дня переконували українців, що вторгнення не буде і не треба панікувати.

Попри певний хаос та паніку, які були в Україні в перші дні вторгнення, Зеленський та українські війська змогли опанувати ситуацію, відбити напад росіян на столицю та навіть перехопити ініціативу на фронтах і звільнити значну частину захоплених росіянами територій.

Тепер весь західний світ захоплюється Україною та її лідером, Захід постійно збільшує обсяги військової допомоги Києву та говорить, що Росія має зазнати поразки у цій війні. І вже до самого Зеленського, попри війну, приїздять світові лідери, в тому числі президент США Джо Байден.

Кореспондент ВВС Джон Сімпсон зустрівся із Володимиром Зеленським, аби розпитати його про те, як для нього минув цей рік війни і що чекає на Україну далі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube