Тимошенко, Королевська та інші нардепи від ОПЗЖ – кого журналісти знайшли в Дубаі (ВІДЕО)


17:2627.01.2023

Вони звикли святкувати Новий рік і Різдво тут, майже в раю, де, до того ж, не спитають, звідки ваші гроші. Вони виїхали задовго до рішення РНБО про заборону чиновникам і депутатам у воєнний час виїжджати за кордон не за службовою потребою, тому юридично не винні. А морально?

Журналіст «УП» Михайло Ткач провів розслідування «Батальйон Дубай. Хто ховається у Перській затоці», розповівши, зокрема, про вояж лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко, яка початок нового року провела в ОАЕ на віллі п’ятизіркового готелю «Kempinski» на насипному острові Палм-Джумейра.

Як стверджує автор розслідування, посилаючись на джерела, Юлія Володимирівна вела в Дубаї обережний спосіб життя: її не можна було побачити під час прогулянки набережною, а залишаючи приміщення, вона сідала в автівку не на вулиці, а у підземному паркінгу. Проте журналістам вдалося спостерігати за відпочинком Тимошенко та її чоловіка на приватному закритому пляжі готелю 5 січня. Щойно народна депутатка помітила, що привернула увагу, вона одразу залишила пляж.

За деякими даними, родина доньки політика переїхала в ОАЕ ще до початку повномасштабного вторгнення і зараз там мешкає з нетривалими виїздами до Європи. Так, два місяці тому «УП» зафіксувала зятя Тимошенко Артура Чечеткіна у готелі «Kempinski» у Відні, коли лідерка «Батьківщини» приїжджала до столиці Австрії з робочим візитом.

Дехто з нардепів від ОПЗЖ вже перебралися до Дубая. Мова йде про Наталію Королевську та її чоловіка Юрія Солода, а також сина Вадима Столара.

Зазначається, що також часто прилітає в гості депутат Суто Мамоян.

Мамояна журналіст зустрів у Дубай в найбільшому в світі торговому центрі Dubai Mall 7 січня. За даними джерел у бізнесових колах, Мамоян нібито намагається вирішити проблеми великої букмекерської компанії, де він хоче отримати посередництво між владою та власниками. Джерела переконують, що в Дубай Мамоян літає для зустрічей з власниками. 

Напередодні Нового року Столара помітили в Дубай у російському ресторані Suvoroff. За даними джерел, український нардеп навіть оформив водійське посвідчення в ОАЕ. На це мають право лише резиденти ОАЕ, а це означає, що він збирається жити в Перській затоці. 

Наразі Столар повернувся в Україну і уже не зміг перетнути кордон. За інформацією джерел, депутат веде перемовини з представниками влади, щоб отримати дозвіл на виїзд з країни.

Королевська із сім’єю проживає у Дубаї в Address Beach Resort. 17 жовтня Королевську з чоловіком Юрєю Солодом помітили в офісі найбільшого забудовника Дубая Emaar. Джерела серед забудовників інформують, що тоді сімейство придбало нерухомості на понад 10 мільйонів доларів. 

Видання зазначає, Королевська була серед тих, кому Віктор Медведчук запропонував залишитися в Україні і чекати на окупацію, щоб одразу перехопити владу.

А ще тут, як у себе вдома, буває син зрадника України Богуслаєва, в якого тут дорогі апартаменти. Є апартаменти в одному з найдорожчих місць Дубая і у Валерія Хорошковського, екс-урядовця і колишнього очільника СБУ.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube