Ще одного шпигуна затримали в Німеччині


15:1126.01.2023

В аеропорту Мюнхена заарештували громадянина Німеччини за підозрою в державній зраді. Підозрюваний змовився зі співробітником розвідувальної служби для передачі розвідувальних даних Росії.

Про це повідомляє Reuters.

Чоловіка, ідентифікованого як Артура Е., заарештували в неділю, 22 січня, після прибуття до Німеччини зі Сполучених Штатів. Він нібито є наближеним до Карстена Л., співробітника Служби зовнішньої розвідки Німеччини, якого заарештували в грудні за підозрою в шпигунстві на користь Росії.

За попередньою інформацією, Артур Е., який не є співробітником німецької розвідки, передав російській розвідці інформацію, яку він отримав від Картена Л. У понеділок, 23 січня, Артур Е. вже постав перед суддею вищого кримінального суду Німеччини і був взятий під варту.

За словами прокурора, розслідування проводилося в тісній співпраці з зовнішньою розвідкою Німеччини і Федеральним бюро розслідувань. 

Нагадаємо, наприкінці грудня співробітника Федеральної розвідувальної служби Німеччини Карстена Л. заарештували за підозрою у шпигунстві та в передачі цього року Росії інформації, яка є державною таємницею.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube