Михайло Федоров став цифровим новатором року за версією Future of Government Awards


13:4505.01.2023

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров став новатором року за версією глобальної премії Future of Government Awards – за свій внесок у діджиталізацію України.

Про це повідомляє Мінцифри.

Зазначається, що це нова глобальна програма нагород для відзнаки людей і проєктів, які займаються цифровою трансформацією урядів у всьому світі. Премія “Цифровий новатор року” присуджується держслужбовцям, які успішно виступають за діджиталізацію правління. Федоров отримав нагороду за створення в Україні “держави в смартфоні”.

“В Україні у 2019 році було створено Міністерство цифрової трансформації, а міністром призначили Михайла Федорова. Він також є наймолодшим міністром в політичній історії України. Його безпосереднім пріоритетом було створення “держави в смартфоні”, щоб люди могли спілкуватися з державою через телефони”, – йдеться на сайті премії.

У Мінцифри відзначили, що революційні світові рішення для України продовжують створюватися навіть під обстрілами та в умовах “першої у світі кібервійни”.

Future of Government Awards – премія, що має на меті відзначити внесок державного сектору, який сприяє глобальному цифровому розвитку та позитивним змінам у світі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube