Данілов пояснив, чому не треба називати росіян “орками”


21:1125.12.2022

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов закликає українців не розмивати образ ворога, а документувати його для історії.

«Нам, напевно, не варто занадто захоплюватися вживанням нових термінів – орк, русня, свинособака. Не потрібно розмивати образ ворога, так би мовити. Пишемо і зразу документуємо для історії: «рускій», «росіянин», «росія» – вбив, напав, пограбував, зґвалтував, зруйнував, збрехав», – заявив Данілов, пише ЛБ.

За його словами, це потрібно для того, щоб назавжди закарбувалось в український історичній пам’яті, який саме народ несе повну колективну відповідальність за криваву війну, і щоб українцям не забути ніколи всю мерзоту російського «братства».

«P.S. Тим більше, орки проти того, щоб їх ставили в один ряд з росіянами. Тим більш образливе таке порівняння для собак і ні в чому не винних свиней, які до того ж, як виявилось, набагато охайніші й чистіші ніж окупанти», – зазначив Данілов.

Читайте: ЗСУ змусять російських окупантів залишити всю територію України, включаючи тимчасово окупований Крим, – Данілов



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube