ЗСУ змусять російських окупантів залишити всю територію України, включаючи тимчасово окупований Крим, – Данілов


21:0516.12.2022

Україна звільнить Крим військовим шляхом, якщо в цьому буде потреба.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов на урочистих заходах з нагоди 30-річчя Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим, інформують в РНБОУ.

Виступаючи з вітальною промовою, Секретар РНБО України зазначив, що ювілей лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва наступного року «маємо святкувати у нього вдома». «Думаю, як чоловік, який завжди дотримується свого слова, він мене обов’язково запросить», – додав О. Данілов.

За його словами, ЗСУ змусять російських окупантів залишити всю територію України, включаючи тимчасово окупований у 2014 році Крим. «Є в сусідній столиці людина, яка каже, що вона не жартує про те, що вони будуть щось там захищати, – сказав він. – Ми так само жартувати не збираємося. Це не жарт, що ми звільнимо Крим, і якщо треба буде військовим шляхом – ми це зробимо».

У рамках панельної дискусії учасники обговорили кроки, що вже зроблені для звільнення Кримського півострова, та перспективи на цьому шляху. За словами О. Данілова, «план у нас є, і не один». «Коли мова йде про захист нашої Конституції, ми маємо право і повинні звільнити всі наші території. Так і буде – питання лише часу». Конкретний план зі звільнення Криму, зазначив Секретар РНБО України, «буде залежати від багатьох обставин».

 Як повідомляло Інше ТВ, Генассамблея ООН ухвалила оновлену резолюцію по Криму. Хто голосував проти



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube