Муніципальний депутат вимагає притягнути Путіна до відповідальності за те, що назва війну війною (ВІДЕО, ДОКУМЕНТ)


21:1722.12.2022

Муніципальний депутат петербурзького МО “Смольнинське” Микита Юферев звернувся до генпрокурора Краснова і міністра внутрішніх справ Колокольцева з проханням перевірити виступ Володимира Путіна на сьогоднішній прес-конференції.

Приводом стало слово “війна” у промові президента.

“Наша мета – не розкручувати цей маховик військового конфлікту, а, навпаки, закінчити цю війну, ми цього прагнемо і будемо прагнути”, – заявив президент РФ журналістам.

Юферов вважає, що за це Путіна можна “притягнути до встановленої законом відповідальності за поширення фейків про дії російської армії”.

“За такі слова про війну засудили вже кілька тисяч осіб”, – пояснив Микита Юферов. На нього у вересні складали протокол про “дискредитацію” армії через те, що депутати МО “Смольнинське” закликали Держдуму висунути обвинувачення в держзраді проти Володимира Путіна через війну в Україні.

Муніципальний депутат вимагає притягнути Путіна до відповідальності за те, що назва війну війною (ВІДЕО, ДОКУМЕНТ) 1
Муніципальний депутат вимагає притягнути Путіна до відповідальності за те, що назва війну війною (ВІДЕО, ДОКУМЕНТ) 5
Муніципальний депутат вимагає притягнути Путіна до відповідальності за те, що назва війну війною (ВІДЕО, ДОКУМЕНТ) 3
Муніципальний депутат вимагає притягнути Путіна до відповідальності за те, що назва війну війною (ВІДЕО, ДОКУМЕНТ) 6

Путін також підкреслив, що Росія не відмовляється від мирних переговорів з Україною.

“Усі збройні конфлікти закінчуються так чи інакше якимись переговорами на дипломатичному треку. А ми й не відмовлялися ніколи. Це керівництво України саме собі заборонило вести переговори.

Проте рано чи пізно, звісно, будь-які сторони, які перебувають у стані конфлікту, сідають і домовляються. Чим швидше це усвідомлення прийде до тих, хто нам протистоїть, тим краще. Ми ж від цього ніколи і не відмовлялися”, – казав Путін.

Влада Росії, говорячи про війну в Україні, вживає термін “спеціальна військова операція”. Путін у своїй заяві використовував слово “війна” стосовно конфлікту в Донбасі, що розпочався 2014 року.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube