Здається, Лукашенко не брехав, що у нього грип…


13:3221.12.2022

Перед візитом Путіна в Мінськ була інформація про те, що Лукашенко повідомив Москву про те, що й нього грип. Але стукачі з його оточення повідомили Кремлю, що він чудово себе почуває, і у Путіна подумали, що білоруський диктатор вирішив “відкосити” від зустрічі. Але вчора Путін відчув себе зле.

Про це повідомляє Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами з кремлівських кабінетів.

“Поки президент України Володимир Зеленський відвідував учора найгарячішу точку на фронті місто Бахмут, за яке вже кілька місяців точаться запеклі бої, і вручав нагороди воїнам-захисникам, президент Росії Володимир Путін узяв участь у церемонії вручення негідникам і пройдисвітам вищих державних нагород Російської Федерації, що проходила в теплій, світлій і загалом безпечній Катерининській залі Кремля. Єдину небезпеку під час вручення нагород становив сам Путін, оскільки вже напередодні в нього проявилися явні симптоми ГРВІ (можливо, грип), як-от озноб, біль у голові та суглобах, підвищилася температура та з’явилися соплі, але президент вважав за краще блокувати симптоми лікарськими засобами та все ж таки провів церемонію.

Взагалі, зараз Путіну хворіти не можна категорично, корекція вже затверджених планів викличе зайві питання і пересуди, а напередодні Нового року це президенту ні до чого. Тож Маргариті Симоньян, яка вчора, втупившись носом у президентське вухо, нашіптувала кляузи, т.в.о. ватажка ЛНР Леоніду Пасічнику і т.в.о. ватажка ДНР Денису Пушиліну, які удостоїлися “вищої” аудієнції, варто напружитися, грип – це не жарти. Залишається, звичайно, інтрига, знаючи пристрасну симпатію спікера Держдуми В’ячеслава Володіна до Дениса Пушиліна, якого Володін лагідно називає “Пухляшом”, чи не заразить Пушилін голову нижньої палати Федеральних зборів.

Сьогодні у Путіна важливий захід – розширене засідання Колегії Міністерства оборони РФ. Скасувати участь практично неможливо, незважаючи на безглузде проведення часу (жодних справді важливих рішень за результатами колегії не планують, а з доповідями Путіна ознайомлено дуже заздалегідь), усе ж президент має вести засідання. Ось і доводиться хворого Путіна тягати по планових заходах. Схоже, справді Лукашенко не брехав, що у нього грип, коли намагався зірвати візит Путіна до Республіки Білорусь”, сказано в повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube