Дружина екснардепа Дейдея казала, що він загинув, але буде любити його вічно, тепер каже, що живий, і хоче з ним розвестись. Політичний детектив (ВІДЕО)


11:5116.12.2022

Дружина колишнього народного депутата від Одеської області Євгена Дейдея Дарина заявила, що її чоловік живий. За її словами, вона не спілкувалася з ним з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого. Про це жінка розповіла журналістам проєкту BIHUS Info.

“Мені сказали, що він загинув, але потім я дізналася, що він живий. І в нього все добре, він, швидше за все, за кордоном”, — сказала жінка.

Журналісти зазначили, що зараз Дарина подає на розлучення із колишнім народним депутатом. Крім того, раніше “Українські новини” також заявляли про те, що Дарина хоче розлучитися з Дейдеєм та вимагає аліменти на дітей. Повідомляється, що позов було подано до Бориспільського міськрайонного суду Київської області. Документи надійшли до суду 1 вересня. Відповідачем зазначено сам Євген, а третьою особою Служба у справах дітей Бориспільської РДА. Предмет позову – розірвання шлюбу, визначення місця проживання дітей та стягнення аліментів.

Матеріали суду з розлучення Дейдей із дружиною, фото
Матеріали суду з розлучення Дейдей із дружиноюФото: Українські новини

Ще в березні 2022 року Дарина заявляла, що її чоловік Євген Дейдей загинув.

“Я так сильно люблю тебе. Ти ж клявся бути зі мною до кінця життя. Я не знаю, що мені робити тепер. Не знаю, як мені тепер жити. Я знаю тільки те, що я любитиму тебе до моєї смерті і назавжди залишусь твоєю дружиною”, — заявила тоді Дарина.

Щоправда, обставин смерті чоловіка вона не розголошувала.

Журналісти BIHUS Info припустили, що Дейдей хоче стерти своє кримінальне минуле, а тому й вирішив зникнути із соціальних мереж, виїхати з України. Так, вони заявили, що ще у 2012 році Євгена було засуджено за розбійні напади на перехожих в Одесі, які вчинив зі спільником Олексієм Ляховольським. Суворівський районний суд міста Одеси засудив підсудних до п’яти років позбавлення волі без конфіскації майна (з відстроченням на три роки).

За словами журналістів, у 2014 році Дейдей вирішив оскаржити вирок в Одеському апеляційному суді. Той задовольнив прохання, тому Євген зміг балотуватися на парламентських виборах від партії “Народний фронт”.

Крім того, як пише видання Слідство.Інфо, Євген організував завезення в Україну ймовірних кілерів для замаху на балканського наркобарона Радої Звіцера, який відбувся у Києві навесні 2020 року. У матеріалі йдеться, що один із лідерів балканського наркоклану “Ковач” Радої Звіцер приїхав на територію України разом із сім’єю у 2019 році. У травні 2020 року його розстріляли у центрі Києва, на території одного із житлових комплексів. У нього потрапило щонайменше п’ять куль, але він вижив. На той момент Дейдей працював помічником начальника Головного управління Національної поліції Києва.

Євген Дейдей уродженець міста Рені, воював в АТО з 2014 року, того ж року його було обрано до Верховної Ради за списком “Народного фронту”, нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня. У 2017 році був поранений під час воєнних дій на Донбасі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube